Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
AnimaVitis Administrator sieci

|
Wysłany: Pią Lut 04, 2005 1:06 Temat postu: maskarada a NEOSTRADA |
|
|
Witam
W koncu w pracy doczekalem sie NEOSTRADY i teraz mam problem... mam kilka kompow i potrzebuje udostepniac polaczenie internetowe. Na kompach jest windows 98, ktory nie ma uslugi udostepniania i musze kozystac z innych metod. Instalacja Linuksa odpada (bo mi sie nie chce) a zwykle zalozenie serwera proxy nie jest w 100% skuteczne, bo coprawda dziala HTTP, FTP, POP3 i SMTP - ale juz IRC, programy P2P i GG nie chce wspolpracowac.
Moze ktosik ma jakis pomysl jak to skongfigurowac?? _________________ pozdrawiam
AnimaVitis |
|
Powrót do góry |
|
 |
sERo Administrator sieci

|
Wysłany: Pią Lut 04, 2005 16:31 Temat postu: |
|
|
Kiedys był programik winproxy, który realizował właśnie network translation / masquarade dla Win9x. Poszukaj.... _________________ BOFH
To nie jest takie proste. Tak się tego nie robi. To nie działa w ten sposób.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
AnimaVitis Administrator sieci

|
Wysłany: Pią Lut 04, 2005 19:19 Temat postu: |
|
|
sERo napisał: | Kiedys był programik winproxy, który realizował właśnie network translation / masquarade dla Win9x. Poszukaj.... |
niestety programy jak winproxy, internet gate itp. nie radza sobie z p2p i komunikatorami:( _________________ pozdrawiam
AnimaVitis |
|
Powrót do góry |
|
 |
stiv Aktywny

|
Wysłany: Sob Lut 05, 2005 15:45 Temat postu: |
|
|
A po co Ci w pracy p2p, w robocie sie pracuje a nie siedzi i sciaga rózne rzeczy z netu co za czasyyyyyyy _________________
Cytat: | Boimy się nie smierci, lecz wyobrażenia, jakie o niej mamy. (Seneka Mlodszy) | |
|
Powrót do góry |
|
 |
ArturK Bywalec

|
Wysłany: Sob Lut 26, 2005 11:02 Temat postu: |
|
|
Cze. A czemu do tej neostrady nie masz modemu do ktorego mozna podlaczyc wiecej komputerow. Jedyna przeszkoda, ze taki modem-hub kosztuje w tepsie 299 zl ale wtedy komputery maja niezalezny dostep do netu. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|