Bjorn Zaawansowany

|
Wysłany: Nie Mar 06, 2005 10:24 Temat postu: Czy to był dobry pomysł ? |
|
|
Cześć
Może zaczne od tego,że od czasu powstania naszej sieci,nawet nie mając jeszcze internetu, fajną sprawą było udostępnianie swoich plików innym,
jedni udostępniali więcej , jedni mniej .... ale zawsze wchodząc na otoczenie sieciowe widziało się tych ok. 40 komputerów i zawsze coś od kogoś się pobrało, do czego zmierzam, mianowicie po zmianiach jakie nastąpiły jakiś czas temu , mających na celu zastąpienie otoczenia sieciowego , lokalnym hubem Direct Connect stwierdzam, że ludzi chcących kożystać z naszego huba jest jak na palcach policzyć
( kiedyś zauważyłem 25 osób , to było maksimum ) zazwyczaj jest ich 13 + Skarbek , ja uważam ,że 13 osób to bardzo mało jak na ilość naszych użytkowników, uważam też , że osoby które chciały zainstalować sobie Direct Connect już to zrobiły, a reszczcie się poprostu nie chce , dlatego stawiam pytanie czy utworzenia naszego huba było w ogóle dobrym pomysłem ? , jeżeli był to dobry pomysł to dlaczego tak niewiele ludzi z tego pomysłu kożysta ? i jak co można ewentualnie zrobić ,żeby tych ludzi było więcej , bo jeżeli nie da się zrobić nic , to ja jestem na Nie.
Jak Wy uważacie ?! |
|